bewaar
Spaanse crostini
Spaanse crostini
bewaar

Spaanse crostini

15 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

12 porties

6

kippenlevertjes

1 el

olijfolie

6 kleine

sjalotten

12

crostini

12 plakjes

chorizo

12 blaadjes

salie

Aan de slag

1

Halveer de kippenlevers, bestrooi ze met zout en peper en meng ze in een bakje met de olie en de sjalotten. Verwarm een koekenpan zonder vet en rooster hierin de kippenlevers met sjalotten op een zacht vuur in ca. 10 min. gaar en goudbruin. Schep ze regelmatig om.

2

Druppel het bakvet uit de pan over de crostini. Leg op elke crostini een plakje chorizo. Steek een halve sjalot, halve kippenlever en een blaadje salie op een prikker en steek ze elk in een crostini.

tip

algemeenBasisrecept crostini: snijd een klein stokbrood in 12 plakken, bestrijk ze licht met olie en gril ze in de grillpan lichtbruin.