Ome­let met to­maat en kaas

(49) waardeer
brunch 4 personen
3 49

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Klop de eieren los met het water. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de tomaat in plakken. Verhit de boter en bak de tomaatplakken 3 min. Neem uit de pan. Bak op laag vuur een omelet. Voeg de geraspte kaas en de tomaat toe. Vouw dubbel, verwarm 1 min. en snijd in 4 stukken.

video

Ome­let bak­ken

Kookles - 04:14 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 225 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in

Omelet met tomaat en kaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ome­let met to­maat en kaas

1
1
  • 4 middelgrote eieren
  • 2 el kraanwater
  • 2 tomaten

Klop de eieren los met het water. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de tomaat in plakken.

2
2
  • 25 g ongezouten boter
  • 100 g geraspte Emmentaler kaas

Verhit de boter en bak de tomaatplakken 3 min. Neem uit de pan. Bak op laag vuur een omelet. Voeg de geraspte kaas en de tomaat toe.

3
3

Vouw dubbel, verwarm 1 min. en snijd in 4 stukken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.