Ome­let met ham en kaas

(17) waardeer
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 17

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de ham in reepjes. Klop de eieren los met melk, peper en zout. Meng de ham en kaas erdoor. Smelt in een koekenpan boter en bak de omeletten. Houd de omeletten warm. Verhit de rest van de boter in een andere koekenpan. Bak de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de groente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de omeletten op borden. Verdeel de groente over de omeletten en klap dubbel. Serveer met krieltjes en yogonaise.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 785 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 50 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 34-35

Omelet met ham en kaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ome­let met ham en kaas

1
1
  • 150 g schouderham
  • 8 middelgrote eieren
  • 4 el halfvolle melk
  • 150 g geraspte belegen kaas

Snijd de ham in reepjes. Klop de eieren los met melk, peper en zout. Meng de ham en kaas erdoor.

2
2
  • 6 el ongezouten boter

Smelt in een koekenpan boter en bak de omeletten. Houd de omeletten warm. Verhit de rest van de boter in een andere koekenpan.

3
3
  • 700 g krieltjes
  • 450 g diepvries tuinerwtjes met worteltjes

Bak de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de groente volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4
4
  • 6 el yoghurtmayonaise

Leg de omeletten op borden. Verdeel de groente over de omeletten en klap dubbel. Serveer met krieltjes en yogonaise.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.