bewaar
Pasteitjes met eierragout
Pasteitjes met eierragout
bewaar

Pasteitjes met eierragout

30 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6

middelgrote eieren

1

ui

1 el

ongezouten roomboter

900 g

diepvries tuinerwtjes met worteltjes

8

pasteibakjes

1 zakje

kerriesaus

½ zakje

verse peterselie

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand 3. Laat de eieren 8 minuten koken. Snipper de ui en fruit met de boter in een koekenpan. Bereid de groente volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd de dekseltjes van de pasteibakjes los en verwarm 10 minuten in de oven. Pel de eieren en snijd in stukjes.

3

Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de eieren en de ui toe en verwarm 1 min. mee. Snijd de peterselie fijn en meng door de ragout. Schep de ragout in de pasteibakjes en dek af met de dekseltjes. Serveer met de groente.