Pasteitjes met eierragout

630 kcal

30 min. bereiden

3.2/5

(43)

Ingrediënten

Aantal personen

2001 week 22-23 - 2001 week 22-23

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand 3. Laat de eieren 8 minuten koken. Snipper de ui en fruit met de boter in een koekenpan. Bereid de groente volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de dekseltjes van de pasteibakjes los en verwarm 10 minuten in de oven. Pel de eieren en snijd in stukjes.

  3. Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de eieren en de ui toe en verwarm 1 min. mee. Snijd de peterselie fijn en meng door de ragout. Schep de ragout in de pasteibakjes en dek af met de dekseltjes. Serveer met de groente.

Wat vond je van dit recept?

Pasteitjes met eierragout

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig