bewaar
Pannenkoek met champignons
Pannenkoek met champignons
bewaar

Pannenkoek met champignons

25 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 bakjes

champignons

1

ui

3 el

traditionele olijfolie

1 potje

kruiden-knoflookroomkaas

8

pannenkoeken naturel

1 pak

diepvries tuinerwtjes met worteltjes

Aan de slag

1

Veeg champignons schoon en snijd in plakjes. Pel en snipper ui. Verhit olie in braadpan. Bak ui en champignons ca. 5 minuten. Giet helft van vrijgekomen vocht af.

2

Voeg roomkaas toe en laat smelten. Verwarm pannenkoeken volgens aanwijzingen op de verpakking. Verwarm tuinerwten en wortelen volgens aanwijzingen op de verpakking. Breng champignonsaus op smaak met zout en peper.

3

Schep saus op pannenkoeken en klap pannenkoeken dubbel. Serveer met groenten.