Pannenkoek met champignons

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 bakjes champignons
- 1 ui
- 3 el traditionele olijfolie
- 1 potje kruiden-knoflookroomkaas
- 8 pannenkoeken naturel (pak a 5 stuks)
- 1 pak diepvries tuinerwtjes met worteltjes
Advertentie
Bereiden
- Veeg champignons schoon en snijd in plakjes. Pel en snipper ui. Verhit olie in braadpan. Bak ui en champignons ca. 5 minuten. Giet helft van vrijgekomen vocht af.
- Voeg roomkaas toe en laat smelten. Verwarm pannenkoeken volgens aanwijzingen op de verpakking. Verwarm tuinerwten en wortelen volgens aanwijzingen op de verpakking. Breng champignonsaus op smaak met zout en peper.
- Schep saus op pannenkoeken en klap pannenkoeken dubbel. Serveer met groenten.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 630 kcal
- eiwit 23 g
- koolhydraten 45 g
-
vet 40 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Pannenkoek met champignons
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pannenkoek met champignons
- 2 bakjes champignons
- 1 ui
- 3 el traditionele olijfolie
Veeg champignons schoon en snijd in plakjes. Pel en snipper ui. Verhit olie in braadpan. Bak ui en champignons ca. 5 minuten. Giet helft van vrijgekomen vocht af.
- 1 potje kruiden-knoflookroomkaas
- 8 pannenkoeken naturel
- 1 pak diepvries tuinerwtjes met worteltjes
Voeg roomkaas toe en laat smelten. Verwarm pannenkoeken volgens aanwijzingen op de verpakking. Verwarm tuinerwten en wortelen volgens aanwijzingen op de verpakking. Breng champignonsaus op smaak met zout en peper.
Schep saus op pannenkoeken en klap pannenkoeken dubbel. Serveer met groenten.