bewaar
Pannenkoek met champignons
Pannenkoek met champignons
bewaar

Pannenkoek met champignons

25 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 bakjes

champignons

1

ui

3 el

traditionele olijfolie

1 potje

kruiden-knoflookroomkaas

8

pannenkoeken naturel

1 pak

diepvries tuinerwtjes met worteltjes

Aan de slag

1

Veeg champignons schoon en snijd in plakjes. Pel en snipper ui. Verhit olie in braadpan. Bak ui en champignons ca. 5 minuten. Giet helft van vrijgekomen vocht af.

2

Voeg roomkaas toe en laat smelten. Verwarm pannenkoeken volgens aanwijzingen op de verpakking. Verwarm tuinerwten en wortelen volgens aanwijzingen op de verpakking. Breng champignonsaus op smaak met zout en peper.

3

Schep saus op pannenkoeken en klap pannenkoeken dubbel. Serveer met groenten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pannenkoek met champignons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig