bewaar
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
bewaar

Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen

30 min. bereiden
74waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 g

ongezouten roomboter

300 g

spaghettini

450 g

diepvries tuinerwtjes met worteltjes

1

ui

1

rode paprika

150 g

mozzarella

250 g

verse roze garnaal

2 sneetjes

oud witbrood

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaal in met een beetje van de boter. Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de tuinerwten en wortelen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui, snijd de paprika fijn en fruit in boter. Giet de tuinerwten en wortelen af en schep ze in de ovenschaal om met de mozzarella (in blokjes), garnalen, ui, paprika en wat peper en zout naar smaak.

2

Giet de spaghettini af en verdeel ze over de groenten met garnalen. Verkruimel de sneetjes brood fijn en strooi het kruim over de spaghettini. Verdeel de rest van de boter in vlokjes erover, breng op smaak met zout en peper. Schuif de ovenschaal midden in de oven en bak de schotel in 15 minuten goudbruin. Verdeel het gerecht over borden.