bewaar
Lentewok met spinazie
Lentewok met spinazie
bewaar

Lentewok met spinazie

Het handige aan een roerbakgerecht: je wokt alles lekker kort in één pan.

20 min. bereiden
172waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

eiernoedels

2 el

traditionele olijfolie

1

ui

350 g

runderreepjes naturel

2 tenen

knoflook

425 g

minimaiskolfjes in blik

300 g

verse spinazie

3 el

sojasaus

Het handige aan een roerbakgerecht: je wokt alles lekker kort in één pan.

Aan de slag

1

Kook de eiernoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en bak de ui 1 min. Voeg de runderreepjes toe en roerbak in 4 min. bruin.

2

Pers de knoflook boven de wok en en bak 1 min. mee. Schep er de maiskolfjes door en verwarm nog 3 min. Voeg de spinazie toe en schep 1 min. om.

3

Schep de groenten door de noedels en breng op smaak met de sojasaus en peper. Verdeel over de kommen. Lekker met geroosterde sesamzaadjes.