bewaar
Spaghetti met garnalen & mexicaanse peper
Spaghetti met garnalen & mexicaanse peper
bewaar

Spaghetti met garnalen & mexicaanse peper

30 min. bereiden
71waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

½ tl

jalapeñopepers

3 el

tomatentapenade

500 g

reuzengarnalen

1 el

olijfolie

4

romatomaten

3

bosuitjes

basilicumblaadjes

Aan de slag

1

Roer 1 el vocht uit het peperpotje door de fijngehakte jalapenopepers en tomatentapenade.

2

Knip de pantsers van de garnalen in, snij ze iets in en vul met wat van het tomatenmengsel. Druk ze weer iets dicht.

3

Kook de spaghetti beetgaar.

4

Bak de garnalen goudbruin in de olie. Voeg de tomaatblokjes en de bosui toe. Bak enkele minuten mee. Voeg wat kookvocht van de pasta toe.

5

Giet de pasta af en schep de saus door de pasta. Bestrooi met basilicumblaadjes.