bewaar
Spaghetti met tomaat-basilicumsaus
Spaghetti met tomaat-basilicumsaus
bewaar

Spaghetti met tomaat-basilicumsaus

30 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

spaghetti

1 bak

romatomaten

1

ui

3 teentjes

knoflook

3 el

olijfolie

1 el

balsamicoazijn

1 bekertje

witte kaasblokjes

25 g

basilicum

Aan de slag

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten schoonmaken en in stukken snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. In braadpan ui en knoflook in 2 eetlepels olie zachtjes verhitten. Tomaten toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Azijn toevoegen en onafgedekt ca. 15 minuten sudderen. Kaasblokjes laten uitlekken. Op laatste moment basilicum toevoegen. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper. Spaghetti over vier borden verdelen. Saus erop scheppen en besprenkelen met rest van olie. Spaghettischotel bestrooien met kaasblokjes.