bewaar
Ravioli met saffraanboter
Ravioli met saffraanboter
bewaar

Ravioli met saffraanboter

15 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

8 personen

1 pak

verse

1 envelopje

saffraandraadjes

75 g

roomboter

mespuntje

gemberpoeder (djahé)

Aan de slag

1

Week intussen de saffraandraadjes 10 minuten in 1 eetlepel kokendheet water.

2

Kook intussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Leg de boter en de saffraan met vocht in een steelpan en laat de boter op een heel zacht vuur smelten. Laat de boter nog heel even trekken. Voeg naar smaak wat gemberpoeder toe.

4

Schep de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan en leg ze in een vergiet. Verdeel ze vervolgens over amuselepels of Chinese soeplepels en schep wat van de boter erop. Serveer direct.

tip

algemeenOok lekker als voorgerecht voor 4 personen.