Vietnamese kruiden voor vlees
Ingrediënten
1 persoon
1 theelepel
Chinese
1 eetlepel
donkerbruine basterdsuiker
2 theelepels
gemberpoeder (djahé)
1 theelepel
cayennepeper
Aan de slag
In kommetje ingrediënten door elkaar mengen. Vlees naar smaak met kruidenmengsel inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruidenmengsel in goed afgesloten potje bewaren.
Vietnamese kruiden voor vlees

bijgerecht
1 personen
5 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
In kommetje ingrediënten door elkaar mengen. Vlees naar smaak met kruidenmengsel inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruidenmengsel in goed afgesloten potje bewaren.
algemeen:Zoet en pittig tegelijk. Heerlijk voor dunne lapjes vlees, zoals kalkoen en varkensvlees à la minute. Vermengd met citroensap en olie vormen deze kruiden een verrukkelijke marinade voor een varkensrollade of een hammetje.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)1 theelepel Chinese
1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker
2 theelepels gemberpoeder (djahé)
1 theelepel cayennepeper