bewaar
Vietnamese kruiden voor vlees
Vietnamese kruiden voor vlees
bewaar

Vietnamese kruiden voor vlees

5 min. bereiden
10 min. wachten
9waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

1 theelepel

Chinese

1 eetlepel

donkerbruine basterdsuiker

2 theelepels

gemberpoeder (djahé)

1 theelepel

cayennepeper

Aan de slag

In kommetje ingrediënten door elkaar mengen. Vlees naar smaak met kruidenmengsel inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruidenmengsel in goed afgesloten potje bewaren.

algemeenZoet en pittig tegelijk. Heerlijk voor dunne lapjes vlees, zoals kalkoen en varkensvlees à la minute. Vermengd met citroensap en olie vormen deze kruiden een verrukkelijke marinade voor een varkensrollade of een hammetje.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vietnamese kruiden voor vlees

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig