Marokkaanse kruiden voor vlees
Ingrediënten
1 persoon
1 theelepel
gemalen komijn (djinten)
1 theelepel
gemalen koriander (ketoembar)
1 theelepel
gemberpoeder (djahé)
2 theelepels
koenjit
Aan de slag
In kommetje kruiden door elkaar mengen. Vlees met kruiden inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. overgebleven kruiden in goed afgesloten potje bewaren.
Marokkaanse kruiden voor vlees

bijgerecht
null personen
5 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
In kommetje kruiden door elkaar mengen. Vlees met kruiden inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. overgebleven kruiden in goed afgesloten potje bewaren.
algemeen:Een geurig mengsel dat zich voor allerlei soorten vlees leent. Ook heerlijk in (vegetarische) burgers en kebab.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)1 theelepel gemalen komijn (djinten)
1 theelepel gemalen koriander (ketoembar)
1 theelepel gemberpoeder (djahé)
2 theelepels koenjit