bewaar
Amerikaanse kruiden voor vlees
Amerikaanse kruiden voor vlees
bewaar

Amerikaanse kruiden voor vlees

15 min. bereiden
10 min. wachten
6waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

2 theelepels

paprikapoeder

½ theelepel

cayennepeper

1 theelepel

nootmuskaat

1 theelepel

marjolein

1 theelepel

knoflookpoeder

1 theelepel

uien

½ theelepel

zwarte peper

2 theelepels

lichtbruine basterdsuiker

Aan de slag

1

In kommetje ingrediënten door elkaar mengen. Vlees naar smaak met kruidenmengsel inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruidenmengsel in goed afgesloten potje bewaren.

algemeenEen stevig kruidenmengsel voor stevige stukken vlees, o.a. entrecote, ribeye, rosbief en lamsbout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Amerikaanse kruiden voor vlees

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig