Amerikaanse kruiden voor vlees
Ingrediënten
1 persoon
2 theelepels
paprikapoeder
½ theelepel
cayennepeper
1 theelepel
nootmuskaat
1 theelepel
marjolein
1 theelepel
knoflookpoeder
1 theelepel
uien
½ theelepel
zwarte peper
2 theelepels
lichtbruine basterdsuiker
Aan de slag
In kommetje ingrediënten door elkaar mengen. Vlees naar smaak met kruidenmengsel inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruidenmengsel in goed afgesloten potje bewaren.
Amerikaanse kruiden voor vlees

bijgerecht
null personen
15 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
In kommetje ingrediënten door elkaar mengen. Vlees naar smaak met kruidenmengsel inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruidenmengsel in goed afgesloten potje bewaren.
algemeen:Een stevig kruidenmengsel voor stevige stukken vlees, o.a. entrecote, ribeye, rosbief en lamsbout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)2 theelepels paprikapoeder
½ theelepel cayennepeper
1 theelepel nootmuskaat
1 theelepel marjolein
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uien
½ theelepel zwarte peper
2 theelepels lichtbruine basterdsuiker