
Ingrediënten
1 zak
rösties
1
komkommer
4 el
olijfolie
1 bakje
platte peterselie
1 schaal
magere varkensreepjes naturel
1 bak
champignons
1 beker
slagroom
1 el
bloem
Aan de slag
Bereid de rösties volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep ondertussen de komkommer om met 2 el olie en de helft van de peterselie. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de varkensreepjes in 3-4 min. bruin. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee. Schenk de slagroom erbij.
Roer de bloem met 2 el koud water glad. Voeg toe aan de varkensreepjes en verwarm 5 min. op laag vuur tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout en de rest van de peterselie.
Verdeel de varkensreepjes over 4 borden en leg de rösties ernaast. Serveer met de komkommersalade.