bewaar
Rösti met romige varkensreepjes
Rösti met romige varkensreepjes
bewaar

Rösti met romige varkensreepjes

20 min. bereiden
96waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

rösties

1

komkommer

4 el

olijfolie

1 bakje

platte peterselie

1 schaal

magere varkensreepjes naturel

1 bak

champignons

1 beker

slagroom

1 el

bloem

Aan de slag

1

Bereid de rösties volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep ondertussen de komkommer om met 2 el olie en de helft van de peterselie. Breng op smaak met peper en zout.

2

Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de varkensreepjes in 3-4 min. bruin. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee. Schenk de slagroom erbij.

3

Roer de bloem met 2 el koud water glad. Voeg toe aan de varkensreepjes en verwarm 5 min. op laag vuur tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout en de rest van de peterselie.

4

Verdeel de varkensreepjes over 4 borden en leg de rösties ernaast. Serveer met de komkommersalade.