bewaar
Broodje met romige vleesreepjes
Broodje met romige vleesreepjes
bewaar

Broodje met romige vleesreepjes

20 min. bereiden
150waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

champignons

300 g

varkensreepjes

½ eetlepel

Provençaalse kruiden

25 g

boter

200 ml

crème fraîche

2 theelepels

honing

4 grote

broodjes

1 zak

gemengde sla

Aan de slag

Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Varkensreepjes bestrooien met kruiden, zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Varkensreepjes rondom aanbraden. Champignons toevoegen en 3-4 min. meebakken. Crème fraîche en honing door vleesreepjes scheppen en nog 2-3 min. verwarmen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Broodjes opensnijden en onderste helft met sla beleggen. Vleesreepjes erover verdelen en afdekken met bovenste broodhelft.

algemeenHoofdgerecht met vlees voor 4 personen, prijs per persoon 2.00 (in april 2005)