bewaar
Broodje met romige vleesreepjes
Broodje met romige vleesreepjes
bewaar

Broodje met romige vleesreepjes

20 min. bereiden
150waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

champignons

300 g

varkensreepjes

½ eetlepel

Provençaalse kruiden

25 g

boter

200 ml

crème fraîche

2 theelepels

honing

4 grote

broodjes

1 zak

gemengde sla

Aan de slag

Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Varkensreepjes bestrooien met kruiden, zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Varkensreepjes rondom aanbraden. Champignons toevoegen en 3-4 min. meebakken. Crème fraîche en honing door vleesreepjes scheppen en nog 2-3 min. verwarmen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Broodjes opensnijden en onderste helft met sla beleggen. Vleesreepjes erover verdelen en afdekken met bovenste broodhelft.

algemeenHoofdgerecht met vlees voor 4 personen, prijs per persoon 2.00 (in april 2005)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje met romige vleesreepjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig