bewaar
Kipspiesjes in currymarinade
Kipspiesjes in currymarinade
bewaar

Kipspiesjes in currymarinade

15 min. bereiden
30 min. wachten
10waarderingen

Ingrediënten

12 porties

1

limoen

2 el

tandooripasta

100 ml

kokosmelk

500 g

kipfilet

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

Aan de slag

1

Meng de limoenschil, limoensap, tandooripasta en kokosmelk door elkaar en marineer de kipblokken hierin minimaal 30 min. in de koelkast.

2

Steek de gemarineerde blokken kip op 12 stokjes, bestrijk ze met 2 el olie en gril de spiesjes in de grillpan in 8 minuten. Lekker met fijngehakte cashewnoten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipspiesjes in currymarinade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig