Ingrediënten
12 porties
1
limoen
2 el
tandooripasta
100 ml
kokosmelk
500 g
kipfilet
Dit heb je nodig
satéstokjes
Aan de slag
Meng de limoenschil, limoensap, tandooripasta en kokosmelk door elkaar en marineer de kipblokken hierin minimaal 30 min. in de koelkast.
Steek de gemarineerde blokken kip op 12 stokjes, bestrijk ze met 2 el olie en gril de spiesjes in de grillpan in 8 minuten. Lekker met fijngehakte cashewnoten.
Kipspiesjes in currymarinade

bijgerecht
12 porties
115 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Meng de limoenschil, limoensap, tandooripasta en kokosmelk door elkaar en marineer de kipblokken hierin minimaal 30 min. in de koelkast.
Steek de gemarineerde blokken kip op 12 stokjes, bestrijk ze met 2 el olie en gril de spiesjes in de grillpan in 8 minuten. Lekker met fijngehakte cashewnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 personen)1 limoen
2 el tandooripasta
100 ml kokosmelk
500 g kipfilet
Dit heb je nodig
satéstokjes