bewaar
Kipspiesjes in ketjapmarinade
Kipspiesjes in ketjapmarinade
bewaar

Kipspiesjes in ketjapmarinade

Lekker voor op de barbecue of als hapje op de borreltafel.

15 min. bereiden
30 min. wachten
57waarderingen

Ingrediënten

500 g

kipfilet

4 el

ketjap

½ el

gemalen koriander*

1 tl

gemalen komijn

2 tenen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

Lekker voor op de barbecue of als hapje op de borreltafel.

Aan de slag

1

Snijd de kip in blokken. Schep de ketjap met koriander, komijn en knoflook door elkaar. Marineer de kipblokken hierin minimaal 30 min. in de koelkast.

2

Steek de gemarineerde blokken kip op 12 stokjes, bestrijk ze met de olie en gril de spiesjes in de grillpan in 8 minuten. Lekker met seroendeng