bewaar
Mosterdsoep met asperges en ham
Mosterdsoep met asperges en ham
bewaar

Mosterdsoep met asperges en ham

10 min. bereiden
43waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

verse mosterdsoep

100 g

groene aspergetips

100 g

achterham

½ bekertje

zure room

1 bakje

tuinkers

Aan de slag

Mosterdsoep verwarmen volgens aanwijzing op verpakking. Onderkantjes van asperges afsnijden en asperges doormidden snijden. In steelpan met ruim kokend water en wat zout aspergetips in 4 min. beetgaar koken. Asperges afgieten en met ham door soep roeren. Soep over borden verdelen en in midden lepel zure room scheppen. Garneren met toefjes tuinkers.

algemeenOp dezelfde manier tovert u kant-en-klare zalmsoep met dille om tot een extra feestelijk soepje: roer er met de groene aspergetips reepjes gerookte zalm door. Ook lekker als lunchgerecht.