La­sag­ne met as­per­ges en pas­tra­mi

(27) waardeer
italiaans voorgerecht 4 personen
3 27

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage ovenschaaltjes, ingevet

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de vellen lasagne en snijd elke helft schuin door. Kook de 12 stukjes lasagne 3 minuten in ruim water met zout. Laat ze over de rand van het vergiet uitlekken.
  2. Snijd een stukje van de onderkant van de asperges. Kook de asperges in water met zout in 1 min. beetgaar en laat ze in een vergiet uitlekken. Klop de room dik lobbig en spatel de geitenkaas met het paprikapoeder en peper erdoor.
  3. Leg in 4 schaaltjes elk een driehoekje lasagne en leg hierop een plakje pastrami. Verdeel de helft van de asperges over de schaaltjes en leg er een lepel van de room op. Herhaal de laag. Dek het geheel af met de laatste lasagnedriehoekjes en bestrijk deze royaal met de rest van de room.
  4. Verwarm de oven voor op 200 °C. Zet de schaaltjes op het rooster in het midden van de oven. Bak de lasagne ca. 10 minuten. Zet de schaaltjes elk op een bord.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 345 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: PastaMama

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.