Mango's schillen en in stukjes snijden. Limoen schoonboenen, schil eraf raspen en limoen uitpersen. In keukenmachine mango, limoensap en ananassap pureren tot soep. In kom slagroom met vanillesuiker stijfkloppen. Griekse yoghurt en limoenrasp erdoor spatelen. Mangosoep over glazen verdelen en in midden flinke lepel limoenyoghurt scheppen.
Gerelateerde recepten
Mangosoep met limoenyoghurt

nagerecht
4 personen
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Mango's schillen en in stukjes snijden. Limoen schoonboenen, schil eraf raspen en limoen uitpersen. In keukenmachine mango, limoensap en ananassap pureren tot soep. In kom slagroom met vanillesuiker stijfkloppen. Griekse yoghurt en limoenrasp erdoor spatelen. Mangosoep over glazen verdelen en in midden flinke lepel limoenyoghurt scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 grote mango's
1 limoen
200 ml ananassap
125 ml slagroom
1 zakje vanillesuiker
½ bakje Griekse yoghurt
Dit heb je nodig
keukenmachine