bewaar
Rozijnenbroodsandwich met sinaasappelricotta
Rozijnenbroodsandwich met sinaasappelricotta
bewaar

Rozijnenbroodsandwich met sinaasappelricotta

15 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

sinaasappels

50 g

hazelnoten

½ bakje

ricotta

2 el

honing

4 sneetjes

rozijnenbrood

4 el

sinaasappelmarmelade

Aan de slag

1 sinaasappel schoonboenen en 1 tl schil eraf raspen. Sinaasappels dik schillen en elk in 6 plakken snijden. Plakken op keukenpapier laten uitlekken. In droge koekenpan hazelnoten goudbruin roosteren. In kom ricotta, honing, hazelnoten en sinaasappelrasp door elkaar roeren. Sneetjes rozijnenbrood bestrijken met sinaasappelmarmelade, sinaasappelricotta en plakken sinaasappel.

algemeenVervang de ricotta eens door halfvolle vanillekwark. Voeg dan honing naar smaak toe.