Afrikaanse bonenpot met boerenkool

405 kcal

25 min. bereiden

2.8/5

(127)

Ingrediënten

Aantal personen

2011 week 04-05 - 2011 week 04-05

Aan de slag

  1. Kook de boerenkool in ruim kokend water op laag vuur in ca. 20 min. gaar.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 5 min. Voeg het paprikapoeder, de knoflook, de chilibonen, de kidneybonen en de maiskorrels toe. Breng al roerend aan de kook en warm 5 min. door. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Giet de boerenkool af en schep om met het bonenmengsel. Serveer meteen. Lekker met zilvervliesrijst.

  • algemeenServeer er augurkenblokjes (pot 330 g) bij.

Wat vond je van dit recept?

Afrikaanse bonenpot met boerenkool

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig