bewaar
Bami met spitskool en gehakt
Bami met spitskool en gehakt
bewaar

Bami met spitskool en gehakt

20 min. bereiden
91waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

mienestjes

2 el

olie

1

ui

300 g

rundergehakt

250 g

winterpeen

1 bakje

champignons

1 zak

gesneden spitskool

1 bakje

boemboe voor bami goreng

Aan de slag

1

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 2-3 min. rul. Voeg de wortel en de champignons toe en bak 3-4 min. mee.

2

Schep de spitskool door het mengsel en bak al omscheppend 4 min. Voeg de boemboe met 50 ml water toe en verwarm nog 1 min.

3

Giet de mie af en schep door de groenten. Voeg peper naar smaak toe. Verdeel over 4 kommen of diepe borden.

algemeenU kunt de bami invriezen. Laat het gerecht op de dag van serveren in de koelkast ontdooien. Warm het in 8 min. in een pan, op laag vuur.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bami met spitskool en gehakt

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig