bewaar
Bami met spitskool en gehakt
Bami met spitskool en gehakt
bewaar

Bami met spitskool en gehakt

20 min. bereiden
88waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

mienestjes

2 el

olie

1

ui

300 g

rundergehakt

250 g

winterpeen

1 bakje

champignons

1 zak

gesneden spitskool

1 bakje

boemboe voor bami goreng

Aan de slag

1

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 2-3 min. rul. Voeg de wortel en de champignons toe en bak 3-4 min. mee.

2

Schep de spitskool door het mengsel en bak al omscheppend 4 min. Voeg de boemboe met 50 ml water toe en verwarm nog 1 min.

3

Giet de mie af en schep door de groenten. Voeg peper naar smaak toe. Verdeel over 4 kommen of diepe borden.

tip

algemeenU kunt de bami invriezen. Laat het gerecht op de dag van serveren in de koelkast ontdooien. Warm het in 8 min. in een pan, op laag vuur.