bewaar
Noedels met gehakt en groenten
Noedels met gehakt en groenten
bewaar

Noedels met gehakt en groenten

Lekker pittig gerecht met winterpeen en champignons. Je brengt het gehakt-groentemengsel in één klap op smaak met de boemboe.

30 min. bereiden
pittig
100waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

1

rode peper

250 g

winterpeen

250 g

champignons

300 g

fijne mienestjes

2 el

zonnebloemolie

250 g

rundergehakt

100 g

boemboe bami goreng

50 g

gezouten pinda's

Lekker pittig gerecht met winterpeen en champignons. Je brengt het gehakt-groentemengsel in één klap op smaak met de boemboe.

Aan de slag

1

Snijd de ui in dunne halve ringen. Snijd de peper in dunne ringetjes. Snijd de winterpeen in kleine blokjes (brunoise). Wrijf de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes.

2

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de runderroerbak in 4 min. rul. Voeg de boemboe toe en bak 2 min. mee. Voeg de ui, peper, winterpeen en champignons toe en roerbak op hoog vuur 4 min.

3

Giet de mie af en verdeel over de kommen. Schep het groente-gehaktmengsel erop en bestrooi met de pinda's.

bereidingstipLiever minder pittig? Verwijder dan eerst de zaadlijsten voordat je de peper snijdt.

combinatietipLekker met koriander

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.