bewaar
Mie goreng en garnalenomelet
Mie goreng en garnalenomelet
bewaar

Mie goreng en garnalenomelet

20 min. bereiden
115waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

mienestjes

6 el

zonnebloemolie

1 schaal

sugar snaps

1 struik

paksoi

1 bakje

boemboe voor bami goreng

4

eieren

1 bakje

ijsgarnalen

1 bakje

taugé

Aan de slag

1

Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een wok. Roerbak de sugarsnaps en paksoi 3 min. Schep de boemboe (zonder extra water) erdoor en bak nog 2-3 min.

2

Verhit in 2 koekenpannen elk 1 el olie. Schenk in elke pan een 1/4 van het ei. Bestrooi direct met een 1/4 van de garnalen en peper en zout. Bak de omeletten in 2-3 min. gaar en keer halverwege. Houd de omeletten op een bord onder een deksel warm en bak op dezelfde manier nog 2 omeletten.

3

Giet de mienestjes af. Voeg samen met de taugé toe aan de groenten in de wok en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper. Verdeel de garnalen-omeletten over 4 borden, schep de groentemie erop en klap de omeletten dubbel.

algemeenWilt u de mie wat pittiger maken, dan kunt u aan tafel ketjap en sambal toevoegen.

Mie goreng en garnalenomelet

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig