Mie goreng en gar­na­leno­me­let

(115) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 115

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een wok. Roerbak de sugarsnaps en paksoi 3 min. Schep de boemboe (zonder extra water) erdoor en bak nog 2-3 min.
  2. Verhit in 2 koekenpannen elk 1 el olie. Schenk in elke pan een 1/4 van het ei. Bestrooi direct met een 1/4 van de garnalen en peper en zout. Bak de omeletten in 2-3 min. gaar en keer halverwege. Houd de omeletten op een bord onder een deksel warm en bak op dezelfde manier nog 2 omeletten.
  3. Giet de mienestjes af. Voeg samen met de taugé toe aan de groenten in de wok en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper. Verdeel de garnalen-omeletten over 4 borden, schep de groentemie erop en klap de omeletten dubbel.

Tip:

Wilt u de mie wat pittiger maken, dan kunt u aan tafel ketjap en sambal toevoegen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.