Ingrediënten
4 personen
½ bos
bospeen
1 schaal
peultjes
2 el
olijfolie extra vierge
2 el
witte balsamicoazijn
2 el
verse peterselie
Dit heb je nodig
dunschiller
Aan de slag
Snijd het groen van de wortels af, maar laat ca. 1 cm zitten. Schil de wortels met de dunschiller en kook ze 8 min. in water met zout. Voeg de laatste 2 min. de peultjes toe. Giet af.
Verhit de olie in een wok en roerbak de wortels en peultjes 1 min. Voeg de azijn toe en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de peterselie.
Peultjes en peen met balsamico

bijgerecht
null personen
90 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het groen van de wortels af, maar laat ca. 1 cm zitten. Schil de wortels met de dunschiller en kook ze 8 min. in water met zout. Voeg de laatste 2 min. de peultjes toe. Giet af.
Verhit de olie in een wok en roerbak de wortels en peultjes 1 min. Voeg de azijn toe en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de peterselie.
algemeen:U kunt de peultjes vervangen door in reepjes gesneden courgette.
algemeen:Witte balsamicoazijn is ook lekker met olijfolie door de sla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)½ bos bospeen
1 schaal peultjes
2 el olijfolie extra vierge
2 el witte balsamicoazijn
2 el verse peterselie
Dit heb je nodig
dunschiller