bewaar
Peultjes en peen met balsamico
Peultjes en peen met balsamico
bewaar

Peultjes en peen met balsamico

15 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

½ bos

bospeen

1 schaal

peultjes

2 el

olijfolie extra vierge

2 el

witte balsamicoazijn

2 el

verse peterselie

Dit heb je nodig

  • dunschiller

Aan de slag

1

Snijd het groen van de wortels af, maar laat ca. 1 cm zitten. Schil de wortels met de dunschiller en kook ze 8 min. in water met zout. Voeg de laatste 2 min. de peultjes toe. Giet af.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak de wortels en peultjes 1 min. Voeg de azijn toe en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de peterselie.

tip

algemeenU kunt de peultjes vervangen door in reepjes gesneden courgette.

algemeenWitte balsamicoazijn is ook lekker met olijfolie door de sla.