bewaar
Peultjes met feta en bosui
Peultjes met feta en bosui
bewaar

Peultjes met feta en bosui

Groen, groener groenst. Een lekker bijgerecht dat lauw en koud lekker is.

10 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

verse peultjes

2

bosuien

100 g

feta

1 el

extra vierge olijfolie

Groen, groener groenst. Een lekker bijgerecht dat lauw en koud lekker is.

Aan de slag

Breng een pan water met eventueel zout aan de kook. Maak de peultjes schoon en kook ze 3 min. Giet af, spoel kort onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Verkruimel de feta. Meng de bosui en feta met de olie. Meng het fetamengsel door de warme peultjes en serveer.

algemeenStap 1 en 2 kun je een halve dag van tevoren bereiden. Bewaar de gekookte peultjes afgedekt in de koelkast. Spoel eventueel voor het serveren onder warm stromend water.
variatietipOok lauw of koud lekker.

Peultjes met feta en bosui

Groen, groener groenst. Een lekker bijgerecht dat lauw en koud lekker is.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig