Ana­nas­bol­le­tjes

  • borrelhapje
  • 25 stuks
  • 60 kcal voedingswaarden
    • 45 min. bereiden
    • 45 min. wachten
(26) waardeer
hollands borrelhapje 25 stuks
3 26

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereid de oliebollenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de ananasstukjes met de kokos toe aan het beslag. Verhit de frituurpan op 190 °C. Schep met een juslepel bolletjes beslag in het vet en frituur 3 min. Laat uitlekken op keukenpapier. Bestrooi met poedersuiker.

Tip:

U kunt dit gerecht 3 uur van tevoren bereiden. Dit gerecht is koud ook lekker.

video

Olie­bol­len bak­ken

Kookles - 04:48 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 60 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.