bewaar
Groenten met ansjovissaus
Groenten met ansjovissaus
bewaar

Groenten met ansjovissaus

20 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 blikje

ansjovisfilets

1 teen

knoflook

½ zakje

peterselie

2 tl

kappertjes

75 ml

olijfolie extra vierge

2 stengels

bleekselderij

½

komkommer

1

venkelknol

400 g

winterpeen

8

cherrytomaten

1 bosje

radijs

3 el

mayonaise

Dit heb je nodig

  • dunschiller, staafmixer

Aan de slag

1

Snijd de ansjovis in stukjes. Pureer met de knoflook, de peterselie, de kappertjes en de olie tot een gladde saus met de staafmixer.

2

Schil de bleekselderij in de lengte met een dunschiller en snijd in 3 stukken. Snijd de komkommer in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes met een theelepel. Snijd de helften in 3 delen en die in repen. Snijd de venkel in 8 parten en de wortel in repen van hetzelfde formaat als de komkommer. Leg de groenten met de tomaten en de radijsjes op een bord en serveer met de ansjovissaus. 3 Voor de kinderen: Snijd het blad van de 2 takjes peterselie fijn en meng met de mayonaise.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groenten met ansjovissaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig