bewaar
Scharrelbiefstuk met pestoboter
Scharrelbiefstuk met pestoboter
bewaar

Scharrelbiefstuk met pestoboter

20 min. bereiden
1 uur wachten
51waarderingen

Ingrediënten

1 el

pesto rosso

40 g

boter

1 el

pijnboompitten

1

biefstuk

½ el

olijfolie

½ zak

rucola

1 el

Parmigiano Reggiano flakes

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

1

Roer de pesto, peper en zout door de boter. Schep op vershoudfolie, rol op en draai de uiteinden dicht. Laat in de koelkast 1 uur opstijven.

2

Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord.

3

Verhit de grillpan. Bestrijk het vlees aan beide kanten dun met olie en bestrooi met peper en zout. Gril bruin in 1-2 min. per kant (medium: 2-3 min. per kant, doorbakken: 4-5 min. per kant).

4

Snijd de boter in plakjes. Leg op elk bord een biefstuk, rucola en boter. Bestrooi met pijnboompitten en kaasflakes.