Schar­rel­bief­stuk met pesto­bo­ter

  • hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 690 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(51) waardeer
hoofdgerecht 1 personen
4 51

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Roer de pesto, peper en zout door de boter. Schep op vershoudfolie, rol op en draai de uiteinden dicht. Laat in de koelkast 1 uur opstijven.
  2. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord.
  3. Verhit de grillpan. Bestrijk het vlees aan beide kanten dun met olie en bestrooi met peper en zout. Gril bruin in 1-2 min. per kant (medium: 2-3 min. per kant, doorbakken: 4-5 min. per kant).
  4. Snijd de boter in plakjes. Leg op elk bord een biefstuk, rucola en boter. Bestrooi met pijnboompitten en kaasflakes.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 690 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 58 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.