Bief­stuk ta­gli­a­ta

Een snel en lekker hoofdgerecht? Niet langer zoeken! Deze salade maak je in slechts 15 minuten. En lekker dat-ie smaakt!

(475)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Een snel en lekker hoofdgerecht? Niet langer zoeken! Deze salade maak je in slechts 15 minuten. En lekker dat-ie smaakt! 4 personen
3 475

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • barbecue

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Steek de barbecue aan en laat goed heet worden. Bestrijk de biefstukken met ⅓ van de olie. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Gril het vlees in 4-5 min. medium-rare. Keer halverwege. Neem het vlees van de barbecue en laat losjes ingepakt in aluminiumfolie 5 min. rusten. Verdeel ondertussen de rucola over de borden en verdeel de tomaatjes erover. Besprenkel met de rest van de olie en de balsamicoazijn. Snijd de biefstukken in plakjes en leg op de salade. Schaaf de Parmezaanse kaas erover en bestrooi met de pijnboompitten.

combinatietip:

Lekker met: pasta of (ciabatta) brood.

video

Bief­stuk met pe­per­saus ma­ken

Kookles - 04:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 455 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 600 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Biefstuk tagliata

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bief­stuk ta­gli­a­ta

1
1
  • 4 premium biefstukken
  • 1 el olijfolie

Steek de barbecue aan en laat goed heet worden. Bestrijk de biefstukken met de olie.

2
2

Bestrooi met peper en zout naar smaak. Gril het vlees in 4-5 min. medium-rare.

3
3

Keer halverwege. Neem het vlees van de barbecue en laat losjes ingepakt in aluminiumfolie 5 min. rusten.

4
4
  • 75 g rucola
  • 130 g zongedroogde tomaten
  • 2 el olijfolie
  • 2 el balsamicoazijn

Verdeel ondertussen de rucola over de borden en verdeel de tomaatjes erover. Besprenkel met de olie en de balsamicoazijn.

5
5
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 50 g geroosterde pijnboompitten

Snijd de biefstukken in plakjes en leg op de salade. Schaaf de Parmezaanse kaas erover en bestrooi met de pijnboompitten.

combinatietip:

Lekker met: pasta of (ciabatta) brood.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.