bewaar
Kippasta met pesto-tomatensaus
Kippasta met pesto-tomatensaus
bewaar

Kippasta met pesto-tomatensaus

25 min. bereiden
241waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkorenpenne

2 el

traditionele olijfolie

345 g

kipfilethaasje

400 g

Italiaanse roerbakmix

90 g

pesto rosso

400 g

tomatenblokjes

100 g

Parmigiano Reggiano-flakes

Aan de slag

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipfilethaasjes in 2-3 min. bruin. Voeg de roerbakmix toe en bak 4 min. Schep regelmatig om. Voeg de pesto en de tomatenblokjes toe. Verwarm nog 2-3 min. op laag vuur en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de penne over diepe borden. Schep de kip in pesto-tomatensaus erover en bestrooi met de parmigiano flakes.

combinatietipLekker met wienerschnitzel en broccoli.

variatietipSchep de rest van de pesto door gebakken aardappelschijfjes.