bewaar
Kippasta met pesto-tomatensaus
Kippasta met pesto-tomatensaus
bewaar

Kippasta met pesto-tomatensaus

25 min. bereiden
242waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkorenpenne

2 el

traditionele olijfolie

345 g

kipfilethaasjes

400 g

Italiaanse roerbakmix

90 g

pesto rosso

400 g

tomatenblokjes

100 g

Parmigiano Reggiano-flakes

Aan de slag

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipfilethaasjes in 2-3 min. bruin. Voeg de roerbakmix toe en bak 4 min. Schep regelmatig om. Voeg de pesto en de tomatenblokjes toe. Verwarm nog 2-3 min. op laag vuur en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de penne over diepe borden. Schep de kip in pesto-tomatensaus erover en bestrooi met de parmigiano flakes.

combinatietipLekker met wienerschnitzel en broccoli.
variatietipSchep de rest van de pesto door gebakken aardappelschijfjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kippasta met pesto-tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig