bewaar
Spicy kippenpoten
Spicy kippenpoten
bewaar

Spicy kippenpoten

10 min. bereiden
25 min. wachten
49waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

kippenpoten

2 el

sambal badjak

4 el

ketjap manis

2 el

zonnebloemolie

300 g

pandanrijst

1 zak

oosterse wokgroente

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (40 x 40 cm) of braadslee

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Wrijf de kippenpoten in met de sambal, leg in de ovenschaal of braadslee en besprenkel met de ketjap en de olie. Zet 15 min. in de oven.

2

Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Neem de schaal of braadslee uit de oven en haal de kip eruit. Meng de bevroren groenten door het vocht in de schaal of braadslee. Leg de kippenpoten op de groenten en zet nog ca. 10 min. in de oven tot de kip gaar is. Serveer met de rijst.