Tuttifruttitaartje met kaneelijs
300 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
12
4
4
1
200 ml
4 el
2 el
Dit heb je nodig
serveerring (ø 8 cm)
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
12 maanden Lekker Eten - 12 maanden Lekker Eten
Snijd de dadels, vijgen en abrikozen in kleine blokjes. Rasp de oranje schil van de sinaasappel boven het gedroogde fruit. Schep alles goed door elkaar.
Leg de serveerring op een bord. Schep hierin een 1/4 van het tuttifruttimengsel en druk licht aan. Maak zo nog 3 taartjes. Schep een grote bol kaneelijs in het midden. Schenk de honing er van links naar rechts in één streep overheen. Strooi de pistache erover en serveer direct.
Tuttifruttitaartje met kaneelijs

nagerecht
4 personen
300 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de dadels, vijgen en abrikozen in kleine blokjes. Rasp de oranje schil van de sinaasappel boven het gedroogde fruit. Schep alles goed door elkaar.
Leg de serveerring op een bord. Schep hierin een 1/4 van het tuttifruttimengsel en druk licht aan. Maak zo nog 3 taartjes. Schep een grote bol kaneelijs in het midden. Schenk de honing er van links naar rechts in één streep overheen. Strooi de pistache erover en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
12 dadels
4 gedroogde vijgen
4 gedroogde abrikozen
1 sinaasappel
200 ml kaneelijs
4 el vloeibare honing
2 el pistachenoten
Dit heb je nodig
serveerring (ø 8 cm)




