bewaar
Kalkoenscaloppini in mosterd-sherrysaus
Kalkoenscaloppini in mosterd-sherrysaus
bewaar

Kalkoenscaloppini in mosterd-sherrysaus

15 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

kalkoenfilet

25 g

boter

2

sjalotten

2 el

Zaanse mosterd

100 ml

medium dry sherry

1 el

platte peterselie

Aan de slag

1

Wrijf de kalkoenfilets in met zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalkoenfilets in 4 min. bruin en gaar. Leg ze op een bord.

2

Fruit de sjalotten 2 min. in het bakvet. Roer de mosterd en sherry door het bakvet en schenk er 2 el water bij. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat de saus 4 min. zachtjes sudderen. Breng de saus op smaak met zout en peper.

3

Leg de kalkoenfilets in de saus en laat ze in ca. 2 min. warm worden. Strooi de peterselie erover. Lekker met pasta en broccoli.

algemeenKalkoenfilet à la minute is net zo dun gesneden als Italiaanse scaloppini. Vandaar de naam.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalkoenscaloppini in mosterd-sherrysaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig