bewaar
Gamba's met sherrysaus
Gamba's met sherrysaus
bewaar

Gamba's met sherrysaus

10 min. bereiden
51waarderingen

Ingrediënten

1 zak

veldsla

3 bakjes

gekookte gamba's

6 el

mayonaise

2 el

ketchup

1 tl

tabasco

3 el

sherry medium dry

Dit heb je nodig

  • 6 bierglazen

Aan de slag

1

Verdeel de sla over de glazen en druk een beetje aan. Schep de gamba's erop.

2

Meng de mayonaise met de ketchup, tabasco en sherry. Breng op smaak met peper en zout. Schep 1 el saus op de garnalen en serveer de rest van de saus erbij.

tip

algemeenU kunt de saus 's ochtends bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. De rest van het gerecht bereidt u vlak voor serveren.

algemeenLeg servetten op tafel en zet er een vingerbowl (bakje warm water met een schijfje citroen) bij.