Ingrediënten
4 personen
1 bakje
cherrytomaten
1 bakje
gekookte gamba's
2 eetlepels
olijfolie
3 teentjes
knoflook
1 zakje
gemengde eikenbladsla met rucola
4 eetlepels
balsamicodressing
Aan de slag
Grill voorverwarmen. Tomaatjes wassen en met de gamba's naast elkaar op een bakplaat leggen. Besprenkelen met olijfolie. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Bakplaat ca. 4 minuten onder grill schuiven. Sla over vier borden verdelen en besprenkelen met dressing. Geroosterde tomaatjes en gamba's over salade verdelen.
Salade met gamba's en cherrytomaten

voorgerecht
4 personen
120 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen. Tomaatjes wassen en met de gamba's naast elkaar op een bakplaat leggen. Besprenkelen met olijfolie. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Bakplaat ca. 4 minuten onder grill schuiven. Sla over vier borden verdelen en besprenkelen met dressing. Geroosterde tomaatjes en gamba's over salade verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 bakje cherrytomaten
1 bakje gekookte gamba's
2 eetlepels olijfolie
3 teentjes knoflook
1 zakje gemengde eikenbladsla met rucola
4 eetlepels balsamicodressing