Salade met gamba's en cherrytomaten
120 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 bakje
1 bakje
2 eetlepels
3 teentjes
1 zakje
4 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 24-25 - 2003 week 24-25
Grill voorverwarmen. Tomaatjes wassen en met de gamba's naast elkaar op een bakplaat leggen. Besprenkelen met olijfolie. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Bakplaat ca. 4 minuten onder grill schuiven. Sla over vier borden verdelen en besprenkelen met dressing. Geroosterde tomaatjes en gamba's over salade verdelen.
Salade met gamba's en cherrytomaten

voorgerecht
4 personen
120 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen. Tomaatjes wassen en met de gamba's naast elkaar op een bakplaat leggen. Besprenkelen met olijfolie. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Bakplaat ca. 4 minuten onder grill schuiven. Sla over vier borden verdelen en besprenkelen met dressing. Geroosterde tomaatjes en gamba's over salade verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bakje cherrytomaten
1 bakje gekookte gamba's
2 eetlepels olijfolie
3 teentjes knoflook
1 zakje gemengde eikenbladsla met rucola
4 eetlepels balsamicodressing




