bewaar
Italiaanse salade met basilicumdressing
Italiaanse salade met basilicumdressing
bewaar

Italiaanse salade met basilicumdressing

Met de kleuren van de Italiaanse vlag: sperziebonen (groen), tomaat (rood) en mozzarella (wit).

25 min. bereiden
125waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

afbakstokbrood

200 g

verse sperziebonen

500 g

cherrytomaten

250 g

mini mozarella's

6 el

basilicumdressing

200 g

gemengde eikenbladsla

Met de kleuren van de Italiaanse vlag: sperziebonen (groen), tomaat (rood) en mozzarella (wit).

Aan de slag

1

Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Maak de sperziebonen schoon en kook in 8 min. beetgaar. Spoel af en laat uitlekken. Halveer de tomaten. Laat de mozzarella uitlekken en halveer.

3

Verdeel de sla over de borden. Verdeel de boontjes, tomaten en mozzarella. Besprenkel met de dressing. Serveer met stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse salade met basilicumdressing

Met de kleuren van de Italiaanse vlag: sperziebonen (groen), tomaat (rood) en mozzarella (wit).

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig