Hollandse bietjes met jagerburger

635 kcal

30 min. bereiden

3/5

(31)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • pureestamper


2010 week 40-41 - 2010 week 40-41

Aan de slag

  1. Halveer de aardappelen en kook ze in water in ca. 25 min. gaar. Verhit een koekenpan zonder boter of olie en bak de burgers aan beide kanten bruin en gaar in 12 min. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Bak in het bakvet de uien al omscheppend 3 min. Voeg de rode bieten, de augurken en 3 el augurkennat toe. Stoof de bietjes in 5 min. warm. Schep af en toe om.

  2. Giet de aardappelen af, schenk de melk erbij en breng de melk aan de kook. Stamp de aardappelen met de pureestamper tot puree, breng op smaak met peper en zout en meng de helft van de bieslook erdoor. Meng de rest van de bieslook door de bietjes.

  3. Serveer de jagerburgers met de Hollandse bietjes en de aard-appelpuree.

Wat vond je van dit recept?

Hollandse bietjes met jagerburger

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig