bewaar
Aardappelcurry
Aardappelcurry
bewaar

Aardappelcurry

30 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6

eieren (middel groot)

1

rode paprika

4

winterwortels

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 schaaltje

gekruide krieltjes paprika & ui

4 eetlepels

milde currypasta

1 zakje

santen

1 pak

naanbrood naturel

Aan de slag

Eieren in 7 minuten hard koken. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Wortels schoonmaken, wassen, halveren en in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten. Paprika, wortel en aardappels ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Currypasta en 200 ml water en santen toevoegen. Curry ca. 10 minuten zachtjes verhitten. Intussen eieren pellen en in partjes snijden. Naanbrood bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Curry serveren met partjes ei en naanbrood.