Ingrediënten
4 personen
300 g
basmatirijst
1 kleine
rode peper
1 kleine
rode paprika
4 eetlepels
zonnebloemolie
2 schaaltjes
cajunvleesreepjes
2 zakken
panklare spitskool
zout en peper
50 g
ongezouten pinda's
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Peper wassen, schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten. Cajunreepjes in ca. 7 minuten bruin bakken. Paprika en peperreepjes toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Spitskool toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Garneren met pinda's. Rijst erbij serveren.
Basmatirijst met pittige kool

hoofdgerecht
null personen
655 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Peper wassen, schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten. Cajunreepjes in ca. 7 minuten bruin bakken. Paprika en peperreepjes toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Spitskool toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Garneren met pinda's. Rijst erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g basmatirijst
1 kleine rode peper
1 kleine rode paprika
4 eetlepels zonnebloemolie
2 schaaltjes cajunvleesreepjes
2 zakken panklare spitskool
0 zout en peper
50 g ongezouten pinda's
Dit heb je nodig
wok