bewaar
Nasi met kool en satésaus
Nasi met kool en satésaus
bewaar

Nasi met kool en satésaus

20 min. bereiden
68waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

zilvervliesrijst

1

ui

1 zakje

bosuitjes

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

gesneden spitskool

1 zak

peen julienne

2

eieren

½ emmer

kant-en-klare satésaus

½ zakje

ongezouten pinda's

1 zakje

nasimix

Aan de slag

1

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Bosui wassen en in ringen snijden. In braadpan 3 el olie verhitten en ui fruiten. Kool en peen toevoegen en ca. 5 minuten bakken. Eieren met zout en peper loskloppen. Rest van olie in koekenpan verhitten en ei in 3 min. aan beide zijden gaarbakken. In pannetje satésaus verwarmen en met helft van pinda's mengen. Ei in stukjes snijden en met rijst, nasimix, 1 dl water en groenten mengen. Rijstmengsel over vier borden verdelen en satésaus erover schenken. Met rest van pinda's en bosui garneren. Lekker met augurkjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Nasi met kool en satésaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig