bewaar
Minestronesoep
Minestronesoep
bewaar

Minestronesoep

In een Italiaanse soep hoort natuurlijk ook pasta. Vult-ie ook meteen goed!

30 min. bereiden
134waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

rundertartaar

3 el

traditionele olijfolie

400 g

verse Italiaanse roerbakgroente

1 liter

tomatensap

350 ml

krachtbouillon rundvlees

100 g

macaroni

100 g

geraspte Parmezaanse kaas

In een Italiaanse soep hoort natuurlijk ook pasta. Vult-ie ook meteen goed!

Aan de slag

Kruid de tartaar met peper en zout en draai hier kleine balletjes van. Verhit de olie in de soeppan. Fruit de groenten ca. 4 min. zachtjes. Voeg de tomatensoep en bouillon toe en breng aan de kook. Voeg de macaroni en de gehaktballetjes toe. Kook de soep in ca. 10 min gaar en roer af en toe door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de kaas.