bewaar
Minestronesoep met pasta
Minestronesoep met pasta
bewaar

Minestronesoep met pasta

30 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pot

bouillon met rundvlees

½ eetlepel

gedroogde Italiaanse keukenkruiden

1 blik

sperziebonen gebroken

250 g

tomaten

200 g

pasta

2 eetlepels

olijfolie extra vierge

150 g

jonge kaas

Aan de slag

Inhoud van pot bouillon samen met drie potten water verwarmen. Vuur lager zetten, Italiaanse kruiden en sperziebonen toevoegen. Soep 5 minuten zacht laten koken. Tomaten schoonmaken en in vieren snijden. Pasta door soep roeren en 7 minuten zacht laten koken. Tomaten en olijfolie toevoegen en soep nog 3 minuten verwarmen. Soep over zes kleine diepe borden of kommen verdelen. In midden van soep bergje vormen van geraspte kaas.

tip

algemeenPrijs per persoon 0.58 (in 2007)