bewaar
Andijvie met gember en cashewnoten
Andijvie met gember en cashewnoten
bewaar

Andijvie met gember en cashewnoten

Minder is meer: je wokt de andijvie met knoflook en brengt hem op smaak met gembersiroop.

10 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 teen

knoflook

3 el

zonnebloemolie

800 g

gesneden andijvie

30 g

ongezouten cashewnoten

1 el

gembersiroop

Minder is meer: je wokt de andijvie met knoflook en brengt hem op smaak met gembersiroop.

Aan de slag

1

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook 1 min. Voeg de andijvie in delen toe en roerbak op hoog vuur in 3 min. beetgaar.

2

Hak de cashewnoten grof. Breng de andijvie op smaak met de gembersiroop, peper en eventueel zout. Bestrooi met de cashewnoten.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.