bewaar
Andijvie met gember en cashewnoten
Andijvie met gember en cashewnoten
bewaar

Andijvie met gember en cashewnoten

Minder is meer: je wokt de andijvie met knoflook en brengt hem op smaak met gembersiroop.

10 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 teen

knoflook

3 el

zonnebloemolie

800 g

gesneden andijvie

30 g

ongezouten cashewnoten

1 el

gembersiroop

Minder is meer: je wokt de andijvie met knoflook en brengt hem op smaak met gembersiroop.

Aan de slag

1

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook 1 min. Voeg de andijvie in delen toe en roerbak op hoog vuur in 3 min. beetgaar.

2

Hak de cashewnoten grof. Breng de andijvie op smaak met de gembersiroop, peper en eventueel zout. Bestrooi met de cashewnoten.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Andijvie met gember en cashewnoten

Minder is meer: je wokt de andijvie met knoflook en brengt hem op smaak met gembersiroop.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig