Andijvie met gember en cashewnoten

Minder is meer: je wokt de andijvie met knoflook en brengt hem op smaak met gembersiroop.

185 kcal

10 min. bereiden

3.3/5

(64)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook 1 min. Voeg de andijvie in delen toe en roerbak op hoog vuur in 3 min. beetgaar.

  2. Hak de cashewnoten grof. Breng de andijvie op smaak met de gembersiroop, peper en eventueel zout. Bestrooi met de cashewnoten.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Wat vond je van dit recept?

Andijvie met gember en cashewnoten

Minder is meer: je wokt de andijvie met knoflook en brengt hem op smaak met gembersiroop.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig