bewaar
Andijvie met aardappel en spekjes
Andijvie met aardappel en spekjes
bewaar

Andijvie met aardappel en spekjes

25 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

panklare tafelaardappelen

50 g

cashewnoten

1

gele paprika

50 g

boter

4

tartaartjes

½ duobakje

magere spekreepjes

3 eetlepels

zonnebloemolie

2 zakken

panklare andijvie

Aan de slag

Aardappels volgens gebruiksaanwijzing koken. Cashewnoten grof hakken. Paprika schoonmaken en snipperen. In koekenpan boter verhitten en tartaartjes in 8 min. rondom bruin en gaarbakken. In droge wok spek 1 min. op hoog vuur roerbakken. Olie toevoegen en verhitten. Paprika bij spek doen en 5 min. roerbakken. Andijvie in gedeelten toevoegen en roerbakken tot andijvie is geslonken. Met zout en peper op smaak brengen. Tartaartjes uit pan halen en warmhouden. Bij bakvet tartaartjes 2 kopjes water schenken en aanbaksels losroeren. Aardappels, tartaartjes en jus over vier borden verdelen. Andijvie ernaast scheppen en met cashewnoten bestrooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Andijvie met aardappel en spekjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig