bewaar
Boerenaardappelschotel
Boerenaardappelschotel
bewaar

Boerenaardappelschotel

30 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

1

koolrabi

1 zak

miniworteltjes

200 g

peultjes

4 eetlepels

boter of margarine

1 pakje

magere spekreepjes

1½ zak

Pommes Parisiennes

zout en peper

Aan de slag

Pan met ruim water aan kook brengen. Koolrabi in plakken snijden. De plakken schillen en in stukjes snijden. Koolrabi en worteltjes in ca. 4 minuten beetgaar koken en afgieten. Peultjes schoonmaken en wassen. In wok 2 eetlepels boter verhitten. Spekblokjes met koolrabi, worteltjes en peultjes ca. 6 minuten roerbakken. In koekenpan rest van boter verhitten. Aardappeltjes al omscheppend in ca. 10 minuten bakken. Aardappeltjes mengen met groentemengsel. Op smaak brengen met zout en peper en direct serveren.