bewaar
Boerenaardappelschotel
Boerenaardappelschotel
bewaar

Boerenaardappelschotel

30 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

koolrabi

1 zak

miniworteltjes

200 g

peultjes

4 eetlepels

boter of margarine

1 pakje

magere spekreepjes

1½ zak

Pommes Parisiennes

0

zout en peper

Aan de slag

Pan met ruim water aan kook brengen. Koolrabi in plakken snijden. De plakken schillen en in stukjes snijden. Koolrabi en worteltjes in ca. 4 minuten beetgaar koken en afgieten. Peultjes schoonmaken en wassen. In wok 2 eetlepels boter verhitten. Spekblokjes met koolrabi, worteltjes en peultjes ca. 6 minuten roerbakken. In koekenpan rest van boter verhitten. Aardappeltjes al omscheppend in ca. 10 minuten bakken. Aardappeltjes mengen met groentemengsel. Op smaak brengen met zout en peper en direct serveren.