bewaar
Sesambol gehakt & zoete pannenkoek
Sesambol gehakt & zoete pannenkoek
bewaar

Sesambol gehakt & zoete pannenkoek

10 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

1

sesambol

1 el

ketchup

blaadjes

botersla

2 plakjes

gebraden rundergehakt

1

tomaat

1

pannenkoek naturel

40 g

zuivelspread naturel

2 el

extra jam

Aan de slag

1

Snijd de bol doormidden. Besmeer de onderkant met de ketchup. Beleg met wat sla en het gehakt. Verdeel de tomaat erover en leg de bovenkant van het bolletje erop. Bewaar ingepakt in vershoudfolie.

2

Besmeer de pannenkoek met de zuivelspread en verdeel de jam erover. Vouw 2 kanten naar binnen en rol op als een loempia. Bewaar de pannenkoek ingepakt in vershoudfolie. Vul de trommel verder met vers fruit en iets te drinken, bijv. yoghurtdrink.

algemeenU kunt ook volkorenbrood of bijv. Blue Band Goede start-brood gebruiken. Dit bevat meer voedingsvezels dan (ander) witbrood. Bewaar een ijsstokje en steek er een puntje meloen op als fris en leuk tussendoortje.