bewaar
Kipdrumsticks paniki
Kipdrumsticks paniki
bewaar

Kipdrumsticks paniki

30 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

2 x 4

kipdrumsticks

3 el

zonnebloemolie

1 potje

boemboe

1 struik

paksoi

1 pak

tuinbonen

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Bestrooi ondertussen de kip met peper en zout. Verhit de olie in een wok en bak de kip in 4 min. rondom goudbruin. Voeg de boemboe en 150 ml water toe en breng aan de kook. Gaar de kip op laag vuur in 20 min. Snijd ondertussen de paksoi in stukken.

3

Voeg de tuinboontjes toe en kook 3 min. mee. Voeg de paksoi toe. Roer door en neem direct van het vuur, zodat de paksoi knapperig blijft. Verdeel de kip met de groenten over 4 borden. Serveer met de rijst.