Ingrediënten
4 personen
1 zak
ovenfrites
2 schaaltjes
roodbaarsfilet
1 eetlepel
viskruiden
2 zakken
broccoliroosjes
50 g
boter
1 bak
Hawaïsalade
Aan de slag
Frites bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Vis droogdeppen en bestrooien met viskruiden. Broccoli in ca. 8 minuten beetgaar koken. Vier borden voorverwarmen. In grote koekenpan boter verhitten. Vis in ca. 3 minuten aan elke kant gaarbakken. Intussen salade laten uitlekken. Vis uit pan nemen en op warme borden leggen. In bakvet fruit ca. 1 minuut bakken. Fruit over vis scheppen. Serveren met broccoli en frites.
Roodbaarsfilet met fruit

hoofdgerecht
null personen
615 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Frites bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Vis droogdeppen en bestrooien met viskruiden. Broccoli in ca. 8 minuten beetgaar koken. Vier borden voorverwarmen. In grote koekenpan boter verhitten. Vis in ca. 3 minuten aan elke kant gaarbakken. Intussen salade laten uitlekken. Vis uit pan nemen en op warme borden leggen. In bakvet fruit ca. 1 minuut bakken. Fruit over vis scheppen. Serveren met broccoli en frites.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 zak ovenfrites
2 schaaltjes roodbaarsfilet
1 eetlepel viskruiden
2 zakken broccoliroosjes
50 g boter
1 bak Hawaïsalade